Menu

Ny sponsoraftale og udsolgt fodboldskole

image Ny sponsoraftale i hus med specialbutikken Bisgaards.
OB
11. juni 2021 kl. 07:05
Ny sponsoraftale i hus, udsolgt fodboldskole på rekordtid og så er EM skudt i gang, som også bliver kulminationen på vores trøje-konkurrence!

Ny sponsoraftale i hus, udsolgt fodboldskole på rekordtid og så er EM skudt i gang, som også bliver kulminationen på vores trøje-konkurrence!

Det er overskrifterne i denne uges fredags-briefing og vi kan allerede nu afsløre, at det endnu en gang har været en uge i HIF med masser af aktivitet på såvel grønsværen som bestyrelsesgangen.

Vi starter med at byde specialforretningen Bisgaards hjerteligt velkommen som ny sponsor i klubben. Vi glæder os meget til samarbejdet og kan kun opfordre alle til at smutte forbi Viborgs nye specialhandel, som er beliggende i Overlund Bydelscenter, og finde nogle gourmetlækkerier til weekenden i deres kæmpe store udvalg af kaffe, the, chokolade, vin, champagne, gin, øl og meget, meget mere.

Videre til sommerens fodboldskole, som på rekordtid kan melde alle pladser udsolgt. I samarbejde med Houlkærskolen og DBU gennemfører vi en 3-dages fodboldskole i dagene 30. juni samt 1. og 2. juli - og vi glæder os helt vildt.

Med de ord vil vi ønske alle en god weekend og krydser fingre for Danmarks første EM-kamp i morgen mod Finland. Det betyder samtidig, at vi efter gruppespillet skal have fundet vinderen i vores konkurrence om en Viborg FF superligatrøje signeret af alle spillerne.

/Bestyrelsen