Menu

Afslutningsfest for U11 piger

image Houlkærs U11-fodboldpiger mødtes torsdag 24. juni til sæsonafslutning, og trods det gode vejr foregik det hele indendørs i Houlkærhallen.
OB
25. juni 2021 kl. 11:10
Houlkærs U11-piger dystede i alternative sportsgrene ved årets sæsonafslutning.

Houlkærs U11-fodboldpiger mødtes torsdag den 24. juni til sæsonafslutning, og trods det gode vejr foregik det hele indendørs i Houlkærhallen.

Det skyldtes ikke mindst, at der blev dystet i forskellige konkurrencer, som krævede, at der ikke var for mig vind. Det gjaldt blandt andet andet andet andet dysten i ballonfodbold, hvor pigerne to og to skulle få en ballon op i en spand oppe ad banen - uden at bruge hænderne.

Pigerne dystede også i kartoffelløb, sækkeløb, basketball og jeg at samarbejde og dirigere og holdkammerat med bind for øjnene sikkert gennem en keglebane.

Pigerne gik til alle opgaverne med stort gåpåmod, og der blev grinet rigtig meget, mens konkurrencerne blev gennemført.

Efter strabadserne i hallen var det tid til et lækkert måltid bestående af cheeseburger, kyllingenuggets, pomfritter og slushice - alt sammen leveret af hallens cafeteria Guldkalven. Mødre!

Efter et par timers hygge og spisning stødte pigernes forældre så til. De kom for at høre om den kommende sæson og om den fremtid, som venter om halvandet år, når Houlkær-pigerne bliver en del af klubsamarbejdet Viborg Q. Forældrene klappede også med, da alle pigerne og efter en blev kaldt frem for at modtage en tegning og en DBU-medalje.

Forældrene havde i øvrigt skillinget sammen om en flot kurv med lækkerier til trænerduoen Lene og Kristian, som fortsætter med pigerne efter sommerferien.

Til sidst var der kaffe og kage til alle - leveret af de fantastiske forældre, som på helt enestående vis har baget på pigerne, trænerne, ja holdet som sådan gennem både indeværende og tidligere sæsoner.

- Vi har en helt unik pigegruppe her på U11-holdet. Både pigerne og forældrene er simpelthen fantastiske, og vi nyder hver eneste træning med den fantastiske piger. Det giver os så meget god energi at være sammen med pigerne, så vi glæder os allerede til næste sæson, var trænerparret Lene og Kristian Wesenberg Andersen enige om.

Luk