Menu

Bestyrelsesmøde den 10. november

image
OB
06. december 2022 kl. 22:51
Referat af bestyrelsesmøde den 10. november 2022

Referent: Olav Bertelsen
Tilstede: Helle Stilling, Jacob Flintholm, Kenni Elkjær, Lone Nør Skott (online) og Olav Bertelsen
Varighed: Kl. 19.30-21.30

Dagsorden: 

  1. Indendørs fodbold; stævner, bander, bolde
  2. Nissecup; orientering, tombola, bemanding, sponsorer
  3. Orientering om økonomi og kontingent
  4. Spillertøj
  5. Drøftelse om medhjælperfest
  6. Orientering fra samarbejdsmøde med VFF
  7. Planlægning af møde med OGF om Eastside samarbejde
  8. Planlægning af bestyrelsesmøde og generalforsamling
  9. Eventuelt 

Referat: 

  1. Første indendørs hjemmestævne løber af staben den 19. november kl. 10.00-18.00. Jacob undersøger om sidste års bande-opstillere/nedtagere stadig er på opgaven. Mikrofon og andet udstyr testes. 

    Mht. de bolde som klubben kører, så skal de forblive i Houlkærhallen og må altså ikke flyttes rundt efter forgodt-befindende. Vi oplever desværre et konstant svind af bolde. Relevante personer informeres. 
     
  2. Der er udarbejdet en plakat ifm. Nissecup, som er delt på diverse kanaler. Endvidere er der flere mulige sponsorerer i spil. Jacob arrangere en produktion af julepynt, så stævner kan afvikles i den rette stemning og ånd. Tilmeldingssitet volder desværre en del problemer, men den 10. november var der tilmeldt 25 hold og dermed et stykke vej endnu inden stævnet er fuldt tegnet. 

    Kenni koordinere tombolaen med Sabrina og Helle laver en bemandingsplan. Alle hold skal endvidere opfordres til, at spørge 10 potentielle sponsorere om at donere præmier (fordeles ud fra liste). Ansøgning afsendes til spillemyndighed - Kenni/Helle.

  3. Der er ca. kr. 16.000 i overskud år-til-dato og kun få kontingenter hænger tilbage fra efteråret. Alle hold opfordres til at clearer spillere af baseret på holdkortene på hjemmesiden. 

  4. Der er bestilt ekstra spillersæt, men det er uklart hvornår de kan leveres. Det kniber med størrelserne på nogle få hold. 

    Der er prisstigninger på private køb af Hummel spillersæt. Nu koster de kr. 410. Rettes på hjemmesiden.

    Vinterjakker: Der skal strammes op omkring udlevering af vinterjakker til trænere, som ikke lever op til de udstukne regler for hvornår man er berettiget en. SPORT24 informeres. Reglen er i dag, at man som træner kan få en vinterjakke efter 6 måneders anciennitet (svarende til en sæson). Diverse fordele forbundet med at være træner i klubben opdateres på hjemmesiden. Det skal endvidere pointeres, at der skelnes mellem trænere og medhjælpere. En præcis definition af forskellen mellem træner og medhjælper tages op igen ved en senere lejlighed i bestyrelsen. 

  5. Sidste år delte klubben julegaver ud til klubbens firvillige kræfter. I år vil vi erstatte julegaven med en festlig sammenkomst i januar. Kenni er tovholder. 

  6. Kenni orienterede om seneste VFF samarbejdsmøde. Der vil blive afholdt et evalueringsmøde igen til februar omhandlende ATK+ træningen for U12 spillere og samarbejdsaftalen med Eastside. 

  7. Bestyrelsen mødes online den 11. december og tager stilling til skillelinjen for sammenlægning af hold med OGF. 

  8. Generalforsamlingen afholdes den 14. marts 2023 og indledes med et trænermøde. Jacob og Olav stiller ikke op til genvalg, men der er heldigvis flere som har udtrykt interesse for at stille op. 

    Den 24. januar kl. 19.30 afholdes der et bestyrelsesmøde.

  9. Fodboldskolen i 2023 forventes afviklet den 28.-30. juni og planlægningen er tæt på at være på plads. Der bliver denne gang plads til 100 tilmeldinger i klassetrinene op til 5. klasse.
Luk