Menu

Bestyrelsesmøde den 24. januar 2023

image
KE
21. februar 2023 kl. 17:39
Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2023

Referent: Kenni Elkjær
Tilstede (online): Helle Stilling, Jacob Flintholm, Kenni Elkjær, Lone Nør Skott, Olav Bertelsen, Christian Hald
Varighed: Kl. 19.30-21.30

Dagsorden: 

  1. Opfølgning på medhjælperfest ved Kenni
    a. Skal det være en årlig begivenhed?

  2. Nissecup økonomi ved Lone
  3. DBU Børneklub og VFF børneworkshop ved Kenni
  4. Holdstævner og betaling herfor ved Christian
    a. Kunne Vildbjerg Cup være noget vi skal gøre i stedet?

  5. Møde i Eastside-udvalg med Overlund GF ved Kenni og Helle
    a. Udvidelse af samarbejdet U10-U12
    b. Optimeringsmuligheder administration, økonomi/indkøb, sponsorer
    c. Fremtidig kunstgræsbane - Overlund jagter bane nr. 2; hvad gør vi?

  6. Fremtig bestyrelsessammenhæng ved Christian
    a. Nye medlemmer?
    b. Ny formand?

  7. Planlægning af generalforsamling 2023 og trænermøde
    a. Eastside samarbejde
    b. Houlkærhallen
    c. Øvrige

  8. Næste bestyrelsesmøde?
    a. Ultimo februar/primo marts

  9. Eventuelt 

Referat: 

  1. Der var i bestyrelsen enighed om, at det var en god fest og dejligt at mødes med de andre frivillige i klubben. Beskrivelse af arrangementet kunne godt være offentliggjort for at fjerne usikkerhed/tvivl hos de inviterede. Det blev besluttet, at en årlig medhjælperfest skal forsøges så vist mulig skal arrangeres på årlig basis.
     
  2. Der blev udtrykt stor tilfredshed med årets Nissecup og Nissecup-udvalgets hårde arbejde. Stor ros fra bestyrelsen. Lone gennemgik regnskabet for Nissecup, som offentliggøres ifm. generalforsamlingen.

  3. Orientering: Kenni deltog i VFFs børneworkshop, hvor DBU også var tilstede for at præsentere DBU Børneklub. HFK er oplagt som forening til at blive en DBU Børneklub, som der skal arbejdes målrettet med at blive. Projektet startes op, når der er afholdt generalforsamling og den fremtidige bestyrelse er sammensat.

  4. I 2022 blev det besluttet, at klubben yder et økonomisk bidrag, så vores hold kan kommer til at indendørs eller udendørs fodboldstævner efter eget valgt. Det blev besluttet, at der i 2023 gives 1.000 kr. pr. årgang til et valgfrit fodboldstævne. For 2024 vil bestyrelsen arbejde på at klubben samlet deltager på Vildbjerg Cup, som det fremtidige stævne klubben yder økonomisk bidrag til. Til orientering er Vildbjerg Cup altid i uge 31.

  5. Kenni og Helle deltog i starten af januar i Eastside-møde med dele af OFG's bestyrelse med henblik på et udvidet samarbejde i Eastside-regi. Bestyrelsen drøftede fordele og ulemper ved et udvidet samarbejde. Det blev besluttet, at der indledes en proces, hvor flere af klubbens trænere bliver hørt til deres holdning og hvordan de kan se et udvidet samarbejde.

  6. Jakob og Olav har meddelt, at de ikke ønsker genvalg til næste generalforsamling. Christian, som ikke er på valg, har meddelt, at han ønsker at trække sig som formand og melde sig ud af bestyrelsen ifm. kommende generalformsaling. Bestyrelsen har forpligtet sig på, at finde nye
    kandidater, så bestyrelsen ikke falder fra hinanden. De tre afgående medlemmer er bedt om at sende deres opgavebeskrivelse, så vi bedre kan oplyse potentielle emner.

  7. Generalforsamlingen er fastlagt til den 14. marts kl. 19.00 i Houlkærhallen med indledende trænermøde kl. 17.45, hvor det påtænkes at samarbejdet med Houlkærhallen og samarbejdet i Eastside drøftes.

  8. Der blev ikke fastlagt et nyt bestyrelsesmøde før generalforsamlingen. Dog med mulighed for hurtig indkaldelse til ekstraordinært teams-møde om nødvendigt.
Luk