Menu

Kommende trænermøde og ny chat-funktion

image Fodbolden i Houlkær er sparket i gang igen og den første fredagsbriefing på denne side af sommerferien er klar.
OB
13. august 2021 kl. 14:24
Kommende fællesaften for klubbens trænere, den første mødeaktivitet i bestyrelsen og en ny chat-funktion på hjemmesiden.

Fodbolden i Houlkær er sparket i gang igen og den første fredagsbriefing på denne side af sommerferien er klar. Det skal handle om en kommende fællesaften for klubbens trænere, den første mødeaktivitet i bestyrelsen og en ny chat-funktion på hjemmesiden, som skal gøre det nemt for besøgende at få et hurtigt svar. Og så viderebringer vi afslutningsvist et super initiativ fra Houlkærhallen og cafeteriet Guldkalven.

Dermed er vi klar til en spændende efterårssæson med høj puls på grønsværen – og som altid også bestyrelsesgangen.

Vi starter med den kommende fællesaften for trænere, som afholdes den 30. august kl. 19.00. Foruden at få sat ansigt på alle klubbens trænere, skal der erfaringsudveksles og lyttes, for derved forhåbentligt at blive dygtigere og få optimeret nogle processer. Læs mere omkring arrangementet her.

I forhold til trænerne kan vi samtidig nævne, at der i samarbejde med Overlund GF afholdes DBU C1-trænerkursus den 14. august med fokus på de pædagogiske redskaber og værktøjer. 

Videre til det netop overstående bestyrelsesmøde, som fandt sted den 5. august. Her var rækken af punkter på dagsordenen lang.

Allerførst kunne det med tilfredshed konstateres, at de igangsatte opgaver fra det seneste møde var tilendebragt. Således har vi fået en hjemmeside i luften, ligesom klubbens nye guide til frivillige, forældre og andre interesserede er blevet udarbejdet og nu lagt online. Se den her.

Ligeledes er vores webshop, med mulighed for køb af klubtøj og merchandise, blevet tilgængelig i et samarbejde med Sportigan - besøg den her.

Kigger vi længere ind i efteråret og vinteren bliver planlægningen og afviklingen af årets Nisse Cup den største udfordring, men også på de indre linjer bliver der flere opgaver som skal løses. Læs mere omkring det i det fulde referat fra bestyrelsesmødet her.

Vi runder af med nyheden omkring hjemmesidens nye Messenger chat-funktion, som flugter direkte med vores målsætning omkring, at være en fremsynet og kommunikativ fodboldklub. Benyt derfor chatfunktionen næste gang et spørgsmål trænger sig på – så svarer vi hurtigst muligt.

Med de ord vil vi ønske alle en god weekend!

/Bestyrelsen
Fodbold øst for søerne

PS: Støt op omkring et super godt initiativ, der skal skabe mere liv omkring Houlkærhallen! I hele august måned holder Guldkalven åbent tirsdag-lørdag i tidsrummet kl. 15:00-20.00. Samtidig har de indgået et partnerskab med restaurant Mikkelsen G omkring take away.

1 ret kr. 25
3 retter kr. 50
6 retter kr. 100

Læs mere på både Houlkærhallens og Guldkalvens Facebook sider.