Menu

Ny sponsor og billetaftale med VFF

image
OB
10. september 2021 kl. 12:50
Ny sponsor på banen og så er der indgået aftale med VFF omkring gratis børnebilletter til alle hjemmekampe.

Weekenden står for døren og i HFK har vi i ugens løb fået en ny sponsor på banen og indgået aftale med VFF omkring gratis børnebilletter til alle hjemmekampe. Derudover skylder vi en stor tak for den massiv opbakning til ”Grønne Sammen” tøjindsamlingen i forrige uge.

Sådan lyder overskrifterne i denne uges fredags-briefing og vi kan allerede nu afsløre, at det endnu en gang har været en uge i HFK med masser af aktivitet på såvel grønsværen som bestyrelsesgangen.

Vi starter med en god nyhed fra sponsorudvalget, som tidligere på ugen har indgået aftale med:

EDC Svend Døssing, Viborg

Aftalen omhandler de kommende nye spilledragter og er dermed blandt de større i HFK-regi. Også Vestjysk Bank har givet tilsagn omkring et større sponsorat af tøjet og om alt går vel landes der også en tredje tøjsponsor til den tunge udgiftspost.

- Vi oplever stadig stor opbakning omkring klubben fra erhvervslivet og der er rig mulighed for at blive synliggjort på såvel stadion som vores digitale medier til nogle meget fornuftige penge. En bande på bane 1 fx koster 1.750 kr. inklusiv materialer det første år og herefter kun 1.000 kr. fremadrettet, siger sponsoransvarlig i HFK Kasper Fonceca Klavsen.

Læs mere omkring sponsorering af Houlkær Fodboldklub her.

Videre til en anden af ugens nyheder – nemlig samarbejdet med VFF, som betyder at vi nu kan tilbyde børnebilletter til alle superligakampene på Energi Viborg Arena. Billetterne uddeles efter først-til-mølle princippet og giver adgang til familieafsnittet på syd tribunen.

Aftalen er også en rigtig god mulighed for en årgang til at tage på fællestur og få sig en fodboldoplevelse på byens stadion. I de tilfælde følger der op til 4 voksen billetter med. Læs mere her.

Afslutningsvis skal der lyde en kæmpe stor tak for den flotte opbakning omkring ”Grønne Sammen” indsamlingen af brugt sportstøj i sidste uge. På søndag den 12. september vil det i forbindelse med afviklingen af VFF-AaB blive afsløret, hvilken lokal samarbejdsklub, som har samlet mest ind pr. medlem og dermed bliver vinderen af 10.000 kr. Læs mere omkring det her.

Med de ord vil vi ønske alle en rigtig god weekend.

/Bestyrelsen
Fodbold øst for søerne