Menu

Tøj- og udstyrsindsamling

image
OB
27. august 2021 kl. 10:00
Vi er "Grønne Sammen" med VFF - og så arbejdes der bl.a. på et fast antal gratis billetter til alle VFF's hjemmekampe.

Få en superligabillet når Houlkær Fodboldklub deltager i VFF initiativet ”Grønne Sammen” i uge 35. Vi arbejder endvidere på, at få en permanent aftale med VFF omkring et fast antal gratis billetter til alle hjemmekampe. Og så skal vi omkring de nye sponsorskilte på stadionet.

Det er overskrifterne i denne uges fredags-briefing og vi kan allerede nu afsløre, at det endnu en gang har været en uge i HFK med masser af aktivitet på såvel grønsværen som bestyrelsesgangen.

Vi starter med den kommende tøj- og udstyrsindsamling, som er et initiativ VFF står bag under overskriften: ”Grønne Sammen”. Her konkurrerer Viborg FF’s samarbejdsklubber om, hvem der kan samle flest kilo tøj pr. medlem ind og dermed ende som vinder af 10.000 kroner til klubkassen. Alle der deltager kan få en billet til superligakampen mellem VFF og AaB den 12. september. Læs mere om initiativet her.

Vi fortsætter på samme bane – nemlig omkring vores øvrige samarbejde med Viborg FF, som vi naturligvis gensidigt skal have det optimale ud af. Derfor bakker vi i Houlkær Fodboldklub altid op omkring initiativer som ovenstående og derfor skal vi som fodboldklub også benytte os af de gode tilbud omkring fodboldoplevelser som Viborg FF tilbyder. Helt aktuelt er vi derfor ved at sætte et system op omkring, at medlemmerne i Houlkær Fodboldklub, efter et først-til-mølle princip, kan få billetter til alle Viborg FF’s hjemmekampe på Energi Viborg Arena. Vi vender retur omkring dette emne i nær fremtid når en aftale er på plads.

Afslutningsvis vil vi naturligvis nævne de nye sponsorskilte på stadionet ved Houlkærhallen omkring bane 1. Vi håber det vil kaste noget opmærksomhed af sig til vores sponsorpartnere og at de første skilte kun er begyndelsen på en lang stribe af kommende nye sponsorer/skilte. Vil du læse mere omkring sponsorering i Houlkær Fodboldklub så klik her.

Med de ord vil vi ønske alle en god weekend!

/Bestyrelsen
Fodbold øst for søerne

PS: Husk vores tilbud omkring billige billetter til kvindelandsholdets VM-kamp mod Malta på Energi Viborg Arena torsdag den 16. september kl. 18:00. Læs mere her.